За продажба Земеделска земя, Retiro, Maule, Чили, Retiro, Maule, Chile

За продажба - Cod. 43383

  • Типология: Земеделска земя
  • Област: 4920 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

Почти 5 ha земя, разположена в седмия регион, Region del Maule, Чили с красива гледка към долината и планините. Земята е смесица от меки склонове и равнинен терен, като последният е по-голямата част от земята.

Всички пътища и пътеки, които се използват за достъп до земята са в добро състояние.

Водата се осигурява от кладенци в този район, но това ще трябва да стане чрез сондажи. Наблизо има съсед, който вече е направил това, пробивайки два кладенеца и успешно намирайки вода на сравнително добра дълбочина. Има електрически стълб на 800 м от входа на имота, ще трябва да поискате удължаване на услугата от местната електрическа компания, за да обслужвате земята. Като алтернатива можете да закупите слънчеви панели, опция, която се приема от много хора, които отиват да живеят в провинцията в Чили.

Земята в миналото е била използвана за пасища и отглеждане на животни.

Тази земя вече е законно разделена на 8 парцела от 5 000 м2 всеки, като единият е малко по-голям. Ако решите да продадете част от земята си, разделянето вече е направено, спестявайки ви много документи, главоболия и пари. Всеки парцел има собствен нотариален акт, който ви позволява да извършите продажба, ако желаете.
Всички документи са изрядни и няма задължения към земята.

В Чили имате право да построите къщата си върху земята, която притежавате, стига да строите в рамките на разпоредбите.

Земята е на половин час път от главния град, наречен Parral, на 45 минути от Talca, главният град на региона. Отнема 40 минути, за да стигнете до брега и 1 час до планината.
Регионът е добре населен с градове и села, където ще можете да намерите каквото ви трябва, включително и вече споменатите. Сантяго, столицата на страната, е на 4 часа път.

Районът, в който се намира земята, има няколко природни туристически дестинации около нея на не повече от половин час път от земята. В този регион ще намерите и „La ruta del vino“, пътека, където ще намерите много лозя, които можете да посетите и да си купите отлично вино на много разумна цена.

Времето е студено през зимата, но рядко под 0º, през лятото температурата може да достигне средно 28º. Есента и пролетта са много приятни в тази част на страната.

След като решите да купите, цялата документация ще трябва да бъде извършена в Чили, под надзора на нотариус, който ще легализира цялата транзакция и ще осигури ескроу услуга. Процедурата е сравнително бърза и лесна.

Ако имате някакви въпроси относно страната, земята, културата и т.н. Моля, не се колебайте да се свържете с мен, аз съм повече от щастлив да ви насоча и да отговоря на вашите въпроси.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB