За продажба Къща, Contao, Los Lagos, Чили, Contao

За продажба - Cod. 43080

  • Типология: Къща
  • Област: 71 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: tereno

Автентични изживявания в Патагония - дървена кабаня в Контао

Ако искате да изпитате напълно духа на Патагония, ние имаме идеалната възможност за вас. Позволете ни да ви представим нашата дървена кабаня в Контао, гостоприемно убежище от 70 м2, разположено на едно от най-очарователните места в Патагония.

Основните функции:

Стратегическо местоположение: Cabaña се намира само на 51 км от Пуерто Монт, в район, който предлага лесен достъп до зашеметяващи природни чудеса. Заобиколени сме от грандиозни планини, девствени плажове и спиращи дъха пейзажи.

Природата на една ръка разстояние: Този имот ви поставя в пряк контакт с природата. Ще бъдете заобиколени от буйни гори и можете да изследвате туристически пътеки, да наблюдавате птици или просто да се насладите на околностите.

Екологична устойчивост: Cabaña включва устойчиви решения, включително система за възобновяема енергия и екологично управление на водата. Тук можете да живеете в хармония със заобикалящата ви среда.

Достъп до развлечения: Близостта до дейности като каране на ски, риболов, туризъм и наблюдение на дивата природа ви дава широка гама от приключения на открито.

Чиста правна документация: Имотът е напълно узаконен, с безупречна правна документация.

Цена: Това райско кътче се предлага на цена от 95 000 евро, инвестиция за бъдеще, пълно с приключения в магическата Патагония.

Ако мечтаете да се потопите в дивата красота на Патагония, не пропускайте тази възможност. Свържете се с нас днес за повече информация или за да планирате посещение.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB