За продажба Къща, Melipilla, Santiago, Чили, Los Canelos de Miraflores, Curacavi

За продажба - Cod. 30245

  • Типология: Къща
  • Област: 200 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Тази уникална, природата обичащи къща се намира в прекрасна долина, само на 6 км от магистралата, по средата между столицата Сантяго и морските курорти на морето, далеч от терористични атаки. Благодарение на отличната инфраструктура, който се намира в съседство, както в Сантяго и в крайбрежния град Валпараисо или Виня дел Мар в подножието на една долина, къщата е 200 м² разгъната площ в тихо и спокойно място на хълм с фантастичен изглед в живописното среда. Останалата част се прекъсва само от цвърченето на птици, въздухът е чист и свеж, тъй като от морето kommt.Das имот се намира директно в комплекс от затворен тип, който предлага сигурност, но също така и от неговия селски характер и големите Участъци на неприкосновеност на личния живот в собствена земя оферти. Съоръжението се държи наясно с оригинален, пълен с местни гори и частен природен резерват от 550 хектара. Постоянно поддържана чакъл път води от парцел 6 км (10 мин.) До магистралата.
Къщата е със застроена площ от 197 квадратни метра плюс 40 m² тераса. Архитектурата е екологична рециклирана с националните твърда дървесина като дъб и Araucaria, невероятна височина до 6 м, много просторна. Настилките в отворено жилищната площ, трапезария, кухня (American и оборудван с Ikeamöbeln), в килера и в трите спални са изработени от рециклирани Araucariadielen. Две спални имат второ ниво и в стаята за гости, която също има Holzbodendielung, е леглото на 2х2м таванско помещение. В допълнение към банята на самостоятелна, има втора баня с душ / bathtub.The имот е просторен, с 6800 квадратни метра и разполага със собствен водоизточник чрез дълбоки сондажи и свой собствен източник на енергия. Има и една малка къща за гости / студио с невероятна гледка и отделна хижа съхранение.
Малкото градче Curacavi е само на 15 минути и се отличава супермаркети, хлебари, месари, универсален магазин и поща, банки, болница, лекари и Schulen.Die Разстояние до магистралата е приблизително на 10 минути от международното летище в Сантяго около 40 минути, за връзка с метрото е на 35 минути, до центъра на Сантяго около 45 минути, Валпарайсо / Виня дел Мар и морето са лесно достъпни в 50-та минута, за да се достигне с кола. Има също така чести автобусни услуги в долината, колата може да бъде в един паркинг на входа на етажната собственост, трябва да се постави в близост до автобусна спирка.
Парцелът с опит, тъй като придобиването му през 2002 г. с постоянна и значително увеличение на стойността и следователно е напълно подходящ, също с изглед към влаковете и магистрални проекти, които ще се свързват още по-бързо и по-лесно през следващите години Curacavi и Сантяго и крайбрежните градове като инвестиция, както и увеличаване на привлекателността на жителите Curacavi Сантяго, които искат да избягат от смог, шума и престъплението на Сантяго.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB