За продажба Ферма, Puerto Guadal, Aysén, Чили, Lago General Carrera

За продажба - Cod. 30465

  • Типология: Ферма
  • Област: 160000 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 170

16 хектара. и 2 къщи. Панорамна гледка към G. Carrera езеро. Ток, моторизиран достъп. Вода. Мобилен телефон сигнал.

С 2 къщи, едната се използва като еко-настаняване и други, както е нашият дом.

Основната къща (100 кв.м., нова дървена сграда), с изглед към езерото и планината. Ярки и цветни, тя има много гъвкав интериор оформление. Освен че е използвана и като един-семеен дом, тя лесно може да бъде превърната в B & B (с 3 двойни спални) или в 2 самостоятелни апартамента. В момента тя работи като Eco Hostel (спи 8-10 души). С 2 входа, 1 спалня с двойно легло, 1 спалня (за 6-8), 2 кухни, 2 бани и хол-трапезария.
С цялото оборудване и обзаведен, готов за живеене или да се отвори като настаняване веднага. С всички разрешителни за настаняване и къмпинг. С много добри препоръки в най-важните международни пътеводители (Lonely Planet, Routard ...).

Втората къща, също обзаведена и наскоро реновиран (60 m2). С изглед към езерото и планините. Много уютен. Тя разполага с 2 спални, хол, кухня и баня.

Тя се намира на 1,5 км от село Puerto Guadal. Тази земя на 16 хектара се намира в тих и спокоен долина, заобиколен от местни гори и пресича от малко поток. С слънчево място през целия ден.

През последното десетилетие в това място, нашия дом, ние сме разработили екологичен проект за опазване на биологичното разнообразие, въз основа на принципите на устойчивост и Permaculture.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB